Gå til innholdet
ksl_tannhjul copy

SMS-utsendelse om utsettelse på avvik

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 1.7.2020

Del denne siden

Tirsdag 30. juni ble det sendt ut SMS om utsettelse av lukkefrister til de som har eksterne avvik frem mot 1. august. Dette gjelder de som har avvik satt av KSL-revisor i den nye KSL-løsningen. Ny lukkefrist er 1. november og utsettelsen er gitt for å sikre at ingen får trekk i perioden vi oppgraderer KSL-systemet.

SMS ‘en ble sendt ut til både de som har bedt om utsettelse og de som ikke har bedt om dette. Har du ikke søkt om utsettelse trenger du ikke gjøre noe. Vi har mottatt en del henvendelser rundt dette og vi beklager at vi ikke har informert godt nok rundt denne sms-utsendelsen.

Årsak til utsettelsen er at vi skal sikre at ingen får trekk i perioden vi jobber med å oppgradere KSL. Samtidig vil det gi bonden bedre tid til å bli kjent med den nye løsningen. Denne jobben blir gjort nå i sommer og derfor er utsettelsen av lukkefrist satt helt frem til 1.november.

Relaterte artikler

iStock-1206387209
KSL 13. Januar 2021
Trygt med KSL-revisjoner

- Vi har både skjerpede rutiner og lang erfaring med smittevern og mener det er trygt med KSL-revisjoner nå. KSL-revisorene har alltid jobbet med strenge smittevernregler og håndterer koronasitasjonen på en god måte, sier KSL-sjef Tom Roterud.

KSL 18. Desember 2020
2021 - et spennende KSL-år

I sommer gikk KSL over på en oppdatert, digital plattform. – Det er en del nytt bl.a innloggingen og utseende, men de fleste har nok kjent seg raskt igjen. I 2020 har det skjedd mye i KSL, men 2021 blir like spennende, forteller KSL-sjef Tom Roterud i Matmerk.

KSL 1. Desember 2020
Arbeidsgiverkurs for landbruket

Flere organisasjoner i jordbruket har gått sammen om et felles kompetanseløft for bonden som arbeidsgiver.