Gå til innholdet
ksl_tannhjul copy

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 1.7.2020

SMS-utsendelse om utsettelse på avvik

Del denne siden

Tirsdag 30. juni ble det sendt ut SMS om utsettelse av lukkefrister til de som har eksterne avvik frem mot 1. august. Dette gjelder de som har avvik satt av KSL-revisor i den nye KSL-løsningen. Ny lukkefrist er 1. november og utsettelsen er gitt for å sikre at ingen får trekk i perioden vi oppgraderer KSL-systemet.

SMS ‘en ble sendt ut til både de som har bedt om utsettelse og de som ikke har bedt om dette. Har du ikke søkt om utsettelse trenger du ikke gjøre noe. Vi har mottatt en del henvendelser rundt dette og vi beklager at vi ikke har informert godt nok rundt denne sms-utsendelsen.

Årsak til utsettelsen er at vi skal sikre at ingen får trekk i perioden vi jobber med å oppgradere KSL. Samtidig vil det gi bonden bedre tid til å bli kjent med den nye løsningen. Denne jobben blir gjort nå i sommer og derfor er utsettelsen av lukkefrist satt helt frem til 1.november.

Relaterte artikler

Matmerk Tind sau gras beite foto eivor eriksen
KSL 16. Juli 2020
Sommer i KSL

Matmerk og KSL har begrenset bemanning i uke 29 og 30. God sommer!

tom_roterud_2020
KSL 8. Juli 2020
- Oppdatert KSL i ny drakt

Tirsdag 7. juli gikk KSL over på en oppdatert digital plattform. - En del nytt bl.a innloggingen og utseende, men de fleste vil nok kjenne seg raskt igjen. Du får et oppdatert verktøy for å gjennomføre en mer korrekt egenrevisjon, forteller KSL-sjef Tom Roterud i Matmerk.

KSL egenrevisjon - Del 1 forside
KSL 7. Juli 2020
KSL - filmer med opplæring

Vi har laget 5 filmer som tar deg gjennom den oppdaterte versjonen av KSL. Bruk en snau halvtime og du vil være godt forberedt til egenrevisjonen din.