Gå til innholdet
ksl_tannhjul copy

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 1.7.2020

SMS-utsendelse om utsettelse på avvik

Del denne siden

Tirsdag 30. juni ble det sendt ut SMS om utsettelse av lukkefrister til de som har eksterne avvik frem mot 1. august. Dette gjelder de som har avvik satt av KSL-revisor i den nye KSL-løsningen. Ny lukkefrist er 1. november og utsettelsen er gitt for å sikre at ingen får trekk i perioden vi oppgraderer KSL-systemet.

SMS ‘en ble sendt ut til både de som har bedt om utsettelse og de som ikke har bedt om dette. Har du ikke søkt om utsettelse trenger du ikke gjøre noe. Vi har mottatt en del henvendelser rundt dette og vi beklager at vi ikke har informert godt nok rundt denne sms-utsendelsen.

Årsak til utsettelsen er at vi skal sikre at ingen får trekk i perioden vi jobber med å oppgradere KSL. Samtidig vil det gi bonden bedre tid til å bli kjent med den nye løsningen. Denne jobben blir gjort nå i sommer og derfor er utsettelsen av lukkefrist satt helt frem til 1.november.

Relaterte artikler

webinar_bilde
KSL 14. Oktober 2020
Fikk du ikke med deg webinaret?

Ingen fare - vi har tatt opp hele webinaret "KSL på 1-2-3" og du kan se det når det passer deg.

IMG_7587
KSL 24. September 2020
Slik logger du inn på KSL

KSL ble oppdatert i juli og innloggingen er ny!

Utlysning KSL revisor september 2020
KSL 15. September 2020
Vi trenger KSL-revisorer i nord!

Har du lyst til å bidra til økt kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon? Nå trenger vi flere med på laget vårt og søker etter KSL-revisorer i Nordland og sør i Troms.