Gå til innholdet
DSC_0325

KSL 11.5.2020

Oppdaterte smitteverntiltak per 11. mai 2020

Del denne siden

Regjeringen foretok endringer og justeringer i koronatilltakene i forrige uke og vi har justert våre retningslinjer vedr. KSL-revisjoner

Matmerk følger Folkehelseinstituttets generelle retningslinjer for smittevern- og avstandsregler for korona/Covid 19. Både KSL-revisor og produsent er potensielle smittebærere av koronaviruset som smitter mellom mennesker.

Oppdaterte retningslinjer 11. mai - KSL-revisjoner

Relaterte artikler

NYTNORGE POTET
KSL 14. Mai 2020
Korona: Veileder for grøntproduksjon er klar

En ny veileder for smittevern i produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet er nå klar.

DSC_0325
KSL 11. Mai 2020
Oppdaterte smitteverntiltak per 11. mai 2020

Regjeringen foretok endringer og justeringer i koronatilltakene i forrige uke og vi har justert våre retningslinjer vedr. KSL-revisjoner

Honningcentralen-Ekte-honning-jpg-MM-06646- Foto_Mads_Opsahl
KSL 28. April 2020
4 tips til nye honningprodusenter

Foran årets honningsesong har vi i Matmerk fått en del spørsmål. Mange lurer på produsentnummer, hvorfor skal vi gjøre KSL, kan vi bruke Nyt Norge-merket, hvilke sjekklister o.l. Derfor har vi samlet noen tips til dere i denne saken.