Gå til innholdet
skjermbilde standard 2020

KSL-standarden er revidert og oppdatert

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 2.11.2020

Del denne siden

KSL-standarden er nå revidert i tråd med innspill fra våre forskjellige faggrupper og oppdatert i forhold til regelverket. Vi har samtidig gjennomført en språkvask for å få en bedre og mer forståelig tekst og fått ny oversettelse til nynorsk.

Endringer og oppdatert regelverk 

Alle sjekklister har blitt oppdaterte i forhold til regelverket, som f.eks påbud om bruk av setebelte i traktor f.o.m. 1.07.2020. 

De største forandringene som har blitt gjort i sjekkliste 2 HMS. Dette dreier seg i hovedsak om et tillegg på 10 spørsmål til bonden som arbeidsgiver. 

 

Språkvask og endelig alle sjekklister på nynorsk

Gjennom språkvasken har ordlyden blitt mer aktiv og engasjerende og spørsmålene har blitt kortere og mer presise. Vi har også fått en profesjonell oversettelse til nynorsk på alle sjekklistene, noe som frem til nå har manglet.

 


Her finner du KSL-standarden for 2020


 

Relaterte artikler

Bilde nettside
KSL 24. Februar 2021
KSL Trygg på mobilen

Da er endelig KSL Trygg klar til bruk! KSL Trygg er et verktøy som gir deg muligheten til å jobbe med KSL-systemet på mobil i arbeidssituasjonen ute på gården.

iStock-1205167972
KSL 24. Februar 2021
Oppdatering - Korona

Her finner du informasjon vedr. KSL-revisjoner og koronautbruddene.

gris iStock 1280
KSL 16. Februar 2021
Ny tilsynskampanje på svin

Mattilsynet skal i 2021/22 gjennomføre en landsdekkende tilsynskampanje som skal kartlegge hvordan grisene i Norge har det.