Gå til innholdet
pc_istockjpg

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 23.6.2020

Brukertest: Gode tilbakemeldinger

Del denne siden

Det ble gjennomført en brukertest av den nye KSL-løsningen i slutten av mai og tilbakemeldingene fra testerne var gode. - Noe nytt er det jo, men de aller fleste fikk gjennomført egenrevisjonen og mente hjelpen som ligger i løsningen var bra, sier Tom Roterud.

Totalt var er 115 deltakere på brukertesten som ble gjennomført 21-24 mai. Testerne skulle gjennomføre en egenrevisjon og fikk navigere selv i den nye løsningen. Etter testen måtte de besvare en del spørsmål knyttet til testen. 

- Vi er godt fornøyd. TIlbakemeldingene er gode og generelt vil jeg si at de aller fleste fikk logget seg inn og gjort de oppgavene de skulle utføre. Nesten 90 % fikk utført egenrevisjonen i testen, forteller Roterud. Tilbakemeldingene fra testen i blir fulgt opp og tilpasset i den ny KSL-løsningen.

Nye produsentnummer

KSL får ny innlogging og testen tok også i bruk denne. - Ikke alle hadde fått med seg at de har fått nye produsentnummer. Fra 1. januar 2020 fikk store deler av landet nye fylkes- og kommunenummer og produsenter i de berørte områdene fikk som følge av dette nytt produsentnummer, forteller Roterud.

Les mer om nye produsentnummer her!

Fem heldige testere

Fem av de som gjennomførte brukertesten ble trukket ut og har mottatt en íPad som takk for hjelpen. De fem heldige er: Nils Rune Drægni, Odd Helge Njærheim, Lars Harald Moltustøl, Ola Aune og Jan Magne Linmo.

 

 

Relaterte artikler

nyt norge dyr ku high
KSL 10. Juli 2020
Sommer i KSL

Matmerk og KSL har begrenset bemanning i uke 29 og 30. God sommer!

tom_roterud_2020
KSL 8. Juli 2020
- Oppdatert KSL i ny drakt

Tirsdag 7. juli gikk KSL over på en oppdatert digital plattform. - En del nytt bl.a innloggingen og utseende, men de fleste vil nok kjenne seg raskt igjen. Du får et oppdatert verktøy for å gjennomføre en mer korrekt egenrevisjon, forteller KSL-sjef Tom Roterud i Matmerk.

KSL egenrevisjon - Del 1 forside
KSL 7. Juli 2020
KSL - filmer med opplæring

Vi har laget 5 filmer som tar deg gjennom den oppdaterte versjonen av KSL. Bruk en snau halvtime og du vil være godt forberedt til egenrevisjonen din.