Gå til innholdet
pc_istockjpg

Brukertest: Gode tilbakemeldinger

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 23.6.2020

Del denne siden

Det ble gjennomført en brukertest av den nye KSL-løsningen i slutten av mai og tilbakemeldingene fra testerne var gode. - Noe nytt er det jo, men de aller fleste fikk gjennomført egenrevisjonen og mente hjelpen som ligger i løsningen var bra, sier Tom Roterud.

Totalt var er 115 deltakere på brukertesten som ble gjennomført 21-24 mai. Testerne skulle gjennomføre en egenrevisjon og fikk navigere selv i den nye løsningen. Etter testen måtte de besvare en del spørsmål knyttet til testen. 

- Vi er godt fornøyd. TIlbakemeldingene er gode og generelt vil jeg si at de aller fleste fikk logget seg inn og gjort de oppgavene de skulle utføre. Nesten 90 % fikk utført egenrevisjonen i testen, forteller Roterud. Tilbakemeldingene fra testen i blir fulgt opp og tilpasset i den ny KSL-løsningen.

Nye produsentnummer

KSL får ny innlogging og testen tok også i bruk denne. - Ikke alle hadde fått med seg at de har fått nye produsentnummer. Fra 1. januar 2020 fikk store deler av landet nye fylkes- og kommunenummer og produsenter i de berørte områdene fikk som følge av dette nytt produsentnummer, forteller Roterud.

Les mer om nye produsentnummer her!

Fem heldige testere

Fem av de som gjennomførte brukertesten ble trukket ut og har mottatt en íPad som takk for hjelpen. De fem heldige er: Nils Rune Drægni, Odd Helge Njærheim, Lars Harald Moltustøl, Ola Aune og Jan Magne Linmo.

 

 

Relaterte artikler

iStock-1148911628
KSL 23. November 2020
Varslinger fra KSL

Er du blant de som ikke har fått SMS-varsel to uker før frist, og har fått et SMS eller brev om at du er over frist? I så fall er det fortsatt tid til å gjennomføre egenrevisjonen din før det iverksettes trekk.

IMG_492011
KSL 16. November 2020
Smittevern blir absolutt ivaretatt

«Så og si alle bønder er godt forberedt og tar smittevern på alvor når jeg kommer på gården. I tillegg har jeg også med alt jeg trenger for å gjennomføre en revisjon som ivaretar smittevern», sier KSL-revisor Ole Johan Granøien.

iStock-1206387209
KSL 5. November 2020
Oppdaterte smitteverntiltak per 3. november 2020

Våre ekstra smittevernrutiner i forbindelse med covid-19 pandemien har blitt oppdaterte.