Gå til innholdet
pc_istockjpg

KSL Skrevet av Mads Opsahl den 23.6.2020

Brukertest: Gode tilbakemeldinger

Del denne siden

Det ble gjennomført en brukertest av den nye KSL-løsningen i slutten av mai og tilbakemeldingene fra testerne var gode. - Noe nytt er det jo, men de aller fleste fikk gjennomført egenrevisjonen og mente hjelpen som ligger i løsningen var bra, sier Tom Roterud.

Totalt var er 115 deltakere på brukertesten som ble gjennomført 21-24 mai. Testerne skulle gjennomføre en egenrevisjon og fikk navigere selv i den nye løsningen. Etter testen måtte de besvare en del spørsmål knyttet til testen. 

- Vi er godt fornøyd. TIlbakemeldingene er gode og generelt vil jeg si at de aller fleste fikk logget seg inn og gjort de oppgavene de skulle utføre. Nesten 90 % fikk utført egenrevisjonen i testen, forteller Roterud. Tilbakemeldingene fra testen i blir fulgt opp og tilpasset i den ny KSL-løsningen.

Nye produsentnummer

KSL får ny innlogging og testen tok også i bruk denne. - Ikke alle hadde fått med seg at de har fått nye produsentnummer. Fra 1. januar 2020 fikk store deler av landet nye fylkes- og kommunenummer og produsenter i de berørte områdene fikk som følge av dette nytt produsentnummer, forteller Roterud.

Les mer om nye produsentnummer her!

Fem heldige testere

Fem av de som gjennomførte brukertesten ble trukket ut og har mottatt en íPad som takk for hjelpen. De fem heldige er: Nils Rune Drægni, Odd Helge Njærheim, Lars Harald Moltustøl, Ola Aune og Jan Magne Linmo.

 

 

Relaterte artikler

Utlysning KSL revisor september 2020
KSL 15. September 2020
Vi trenger KSL-revisorer i nord!

Har du lyst til å bidra til økt kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon? Nå trenger vi flere med på laget vårt og søker etter KSL-revisorer i Nordland og sør i Troms.

gris iStock 1280
KSL 28. August 2020
Helsegris og utegris

Vi mottar en del spørsmål fra utegrisprodusenter om Dyrevelferdsprogrammet for svin. Det er slik at KSL-statusen ikke er godkjent om kravene i Dyrevelferdsprogrammet for svin (Velferdsgris i Helsegris-systemet) ikke er oppfylt.

IMG_6742
KSL 25. August 2020
Slik logger du inn på KSL

KSL ble oppdatert i juli og innloggingen er ny!